Workshops

 

Ik geef workshops voor 4 personen. 
Over datum en tijd graag overleg per mail. martinevanzwieten28@gmail.com

In deze kleinschalige workshop (4 personen) gaat u een schaal of een bol boetseren met behulp van een gipsen mal. U brengt kleine stukken klei aan in de mal en deze worden stevig en overlappend tegen elkaar aan geboetseerd. Op deze manier ontstaat er een perfecte ronde vorm.

Als de bol/schaal de gewenste hoogte heeft verkregen kan er op verschillende manieren aan en in gewerkt worden. Inkrassen, toevoegingen, stempels, structuren enz. behoren tot de vele mogelijkheden. Als de bol/schaal klaar is moet hij een aantal weken drogen.

Hierna wordt hij biscuit gebakken op 1000 graden Celsius. Tijdens de terugkommorgen wordt de bol/schaal afgewerkt met behulp van gekleurde was.
Dit materiaal laat zich gemakkelijk uitsmeren en er zijn prachtige tinten te verkrijgen van transparant tot zeer dekkend.

De workshops zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. (uitloop mogelijk) Tussen de middag staat er een heerlijke lunch klaar. De terugkommorgen is van 10.00 uur tot 13.00 uur. (uitloop mogelijk)

De kosten bedragen €150,- 
Hierbij zijn inbegrepen; klei, gekleurde was, bakkosten, koffie, thee en lunch op de eerste workshopdag. U bent definitief deelnemer als u het inschrijfformulier hebt verzonden en een aanbetaling hebt gedaan van  €50,-. U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL23INGB0002463406 t.n.v. M.B.M. van Zwieten o.v.v de gewenste workshop.
Hiervan krijgt u een bevestiging per mail. De rest van het bedrag kunt u contant bij aanvang van de workshop betalen of overmaken op bovenstaand rekeningnummer.

Bij afmelding drie weken vóór de workshop of daarna wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.  Bij eerdere afmelding bent u de €50,- die u reeds heeft aanbetaald verschuldigd.
Het is natuurlijk altijd mogelijk om iemand anders  te zoeken  die bij verhindering uw plaats kan innemen. Het verblijf in het atelier en het gebruik van alle materialen en gereedschappen zijn voor risico van de workshopdeelnemer.